Категории

PHO MSI STYLE BLACK

490 ден.


Производител: MSI

Шифра: 1763

Залиха:


Слушалки со вграден микрофон
Фреквенција: 20-20000 Hz
Осетливост: 105±3dB
Осетливост на микрофонот: 55dB
Кабел: 1,5m 
Боја:црни