Категории

Рефлектор ѕвездено небо STAR MASTER

490 ден.


Производител:

Шифра: 1797

Залиха:


  • Ламба проекторот е совршен за во детска, спална соба, декорација за празници, забави или секоја прилика што сакате да создадете романтична атмосфера.
  • Четирите LED светла се одликуваат со бела, сина, зелена и црвено светло.
  • Светлината е многу мазна. Конструиран со отстранливиот бел прекривка, можете да го направите да работи како ноќно светло или да имате романтично проекциско шоу на месечината и звездите!
  • Ноќната светлина контролирана од 3 копчиња.
  • Стабилно бело светло.
  • Ги менува боите од единечна боја во повеќекратна боја, поставени еден врз друг.
  • Ја ротира месечината и започнува.
    Напојува со USB кабел или 4 батерии ААА.