Категории

INTEX IT-2616 SUF BT 2.1 (USB/SD/FM/RC/BT)

3,690 ден.


Производител:

Шифра: 1813

Залиха:


Intex 2616 SUF 2.1 Систем звучници со далечински управувач

31.8W RMS моќ

5.25″ Subwofer 12.6W

Два сателити од 3″ со 2x 9.6W

Репродукција на музика преку bluetooth

USB Мемории

SD Картички

FM Радио

3.5mm Конектор