Категории

Zastitna folija hydrogel za site modeli na telefoni

200 ден.


Производител: /

Шифра: 1833

Залиха:


Видео линк: https://youtube.com/shorts/tI3RcLIijls?feature=share


Инструкции за поставување на фолијата: https://youtube.com/shorts/DWRrkR06oOg?feature=share


Машински изработена фолија од Ни-Ком.
Имаме заштитни фолии за над 16.000 модели на телефони.
По нарачка ќе ве контактираме за вашиот модел на телефон.