Категории

Безжичен аларм за посетители LUCKARM INTELLIGENT

300 ден.


Производител: /

Шифра: 255

Залиха:


1. Работен обсег 4- 5 метра

2. Лесно за ИНСТАЛАЦИЈА

3. Може да го инсталирате дома, канцеларија, магацин, гаража и др.

4. Напојување 3 AA батерии 1.5V.