Категории

MS NOTE D110 Комбинација од ранец и ташна за лаптоп 15,6″

990 ден.


Производител:

Шифра: 2925

Залиха:


  • Комбинација од ранец и ташна
  • 2 Прегради + преден џеб со патент
  • Внатрешни одделенија во секоја преграда