Категории

К629Г, жична гејмерска тастатура+3 бои

890 ден.


Производител:

Шифра: 3126

Залиха:


  • Тастери: 104
  • Тип на тастери: со мембрана
  • Работна сила: 60 ± 10 g
  • Позадинско осветлување: РГБ
  • Интерфејс: USB 2.0
  • Должина на кабел: 1.5 m
  • Димензија: 453 x 151 x 20 mm