Категории

Refurbished - Dell Latitude E4200 12.1'

6,000 ден.


Производител: Dell

Шифра: 336

Залиха:


Користен/Refurbished лаптоп во Ни-Ком
Dell Latitude E4200 12.1'
- RAM 3GB
- 120GB SSD Drive
- Intel HD Graphics
- Core 2 Duo