Категории

Air Conditioner Neo Pure Inverter System 3.5KW G12R32 - Klima

18,490 ден.


Производител: NEO

Шифра: 337

Залиха:


Гаранција: 12 месеци

 НАПОЈУВAЊЕ:220-240V 50HZ
- ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ / A++
- ЛАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТ: 3200 W
- ПОТРОШУВАЧКА: 997W
- РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД 15 С ДО 48 С
- ГРЕЕЊЕ КАПАЦИТЕТ: 3400 W
- ПОТРОШУВАЧКА: 941W
- РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ: ОД -15 С ДО 24 С
- ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550 М3
- БУЧНОСТ:37 DB
- РАЗЛАДЕН ФЛУИД:R32A
- ТЕЖИНА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: - 8,5 KG
- ТЕЖИНА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: - 34 KG
- ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 15-30 M2
- ДИМЕНЗИИ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 842×596×320
- ДИМЕНЗИИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 773×250×185