Категории

Stolica za biro vo razni boi, kancelariska stolica - chair

3,900 ден.


Производител: /

Шифра: 515

Залиха:


Столиците ги имаме во разни бои, разгледајте од сликите погоре.
При нарачка ќе ве контактираме за боја на столицата.