Категории

MANTA KRONOS SPK5024 Karaoke zvucnik bluetooth radio aux

9,900 ден.


Производител: Manta

Шифра: 599

Залиха:


ОПИС

- Радио ФМ

- Bluetooth

- Предводена светлина од RGB

- Микрофон

- Далечински управувач

- 12 вуфер

- Еквилајзер

- слот за гитара

- USB приклучок

- Микро SD приклучница

- 5 Ах батерија

- 40w / моќност 4000

-10,5 кг