Категории

MagSafe Charger - bezicen polnac iPhone 12

1,200 ден.


Производител: /

Шифра: 620

Залиха:


Видео линк: https://www.youtube.com/watch?v=BZ3_6DdhcVA&ab_channel=NIKOMTREJD


Полначот Apple MagSafe драстично го олеснува безжичното полнење. Совршено поставените магнети лесно се поврзуваат со вашиот iPhone 12 или iPhone 12 Pro. Полначот Apple Magsafe е компатибилен со полнењето Qi, така што можете да го користите за безжично полнење на вашиот iPhone 8 или подоцна, како и модели AirPods со футрола што поддржува безжично полнење, како да користите кој било овластен полнач Qi. Магнетното поврзување работи само со моделите iPhone 12 и iPhone 12. Адаптерот за напојување на Apple 18/20W USB-C се продава одделно.