Категории

Privacy zastitna folija za site modeli na telefoni, ja krie sodrzinata na ekranot

400 ден.


Производител: /

Шифра: 631

Залиха:


Видео линк: https://youtube.com/shorts/GQbMSU6UXrQ?feature=share


Инструкции за поставување: https://youtube.com/shorts/DWRrkR06oOg?feature=share

Машински изработена фолија од Ни-Ком.
Имаме заштитни фолии за над 16.000 модели на телефони.
По нарачка ќе ве контактираме за вашиот модел на телефон.