Категории

FM bluetooth modulator so slusalka za telefon V9

800 ден.


Производител: /

Шифра: 641

Залиха:


V9 автомобил Bluetooth FM предавател и слушалки
Со слушалки за подароци за да можете да телефонирате додека возите

Благодарение на технологијата Bluetooth, не мора да се мачите со кабли, предавателот го пренесува звукот до радиото на вашиот автомобил во одреден опсег на FMКомпатибилен е со сите типови автомобили, бидејќи треба да го поврзете со запалката

Можете исто така лесно да ја репродуцирате вашата музика зачувана на флеш-уредот преку вашата USB-порта или да го полните вашиот телефон или друг паметен уред

Исто така, има приклучок за приклучок, па можете дури и да го поврзете со вашиот телефон со кабелско решение
Благодарение на вградениот слот за microUSD, можете да вметнете и мемориска картичка
Со клучот на вашиот уред, можете да одговорите на вашите дојдовни повици со едно движење