Категории

LC-Power PSU 1800W, 2x 80mm, 24 pin, 4+4 pin, 20x PCI-E, 4x SAT

17,990 ден.


Производител: LC-Power

Шифра: 740

Залиха:


Гаранција: 24 месеци

LC-Power PSU 1800W
 2x 80mm
 24 pin
 4+4 pin
 20x PCI-E
 4x SATA
 6x PATA
 Active PFC
 efficiency level „Gold“
 single rail 12V / 142A